Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-07-2023 21:00
Czas przygotowywania
29-07-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas23
Czas w TO:9
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 315g (W ~330)
Woda: 205g
Drożdże:0.28g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas23
Czas w TO:9
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 315g (W ~330)
Woda: 205g
Drożdże:0.28g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
315g
Mąka
205g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Nuvola super
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/taeyn0psc7/