Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-08-2022 20:01
Czas przygotowywania
05-08-2022 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
295g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:295g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1000g (W ~380)
Woda: 700g
Drożdże:0.82g
Sól:: 35g
Oliwa z oliwek: 35g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:295g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 1000g (W ~380)
Woda: 700g
Drożdże:0.82g
Sól:: 35g
Oliwa z oliwek: 35g
Składniki
1000g
Mąka
700g
Woda
35g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
35g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/t8fo3ktmev/