Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas43
Czas w TO:24
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 316g (W ~380)
Woda: 199g
Drożdże:0.11g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas43
Czas w TO:24
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 316g (W ~380)
Woda: 199g
Drożdże:0.11g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
316g
Mąka
199g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.11g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/t6k0w26der/