Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
03-02-2022 19:55
Czas przygotowywania
04-02-2022 19:55
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 483g (W ~330)
Woda: 300g
Drożdże:0.24g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 483g (W ~330)
Woda: 300g
Drożdże:0.24g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
483g
Mąka
300g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/t679fx02df/