Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-09-2021 00:10
Czas przygotowywania
10-09-2021 19:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
400g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~310)
Woda: 275g
Drożdże:0.26g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:55%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~310)
Woda: 275g
Drożdże:0.26g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
499g
Mąka
275g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.26g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pierwsza z kalkulatora
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/t5x9tog15v/