Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
74h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas74
Czas w TO:12
Czas w TK:62
Składniki Mąka: 633g (W ~420)
Woda: 392g
Drożdże:0.43g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas74
Czas w TO:12
Czas w TK:62
Składniki Mąka: 633g (W ~420)
Woda: 392g
Drożdże:0.43g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
633g
Mąka
392g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.43g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/szi8f8n4k0/