Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-02-2023 16:30
Czas przygotowywania
11-02-2023 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 654g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:0.64g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 654g (W ~330)
Woda: 425g
Drożdże:0.64g
Sól:: 21g
Składniki
654g
Mąka
425g
Woda
0.64g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/szfukvd28l/