Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
05-08-2022 23:00
Czas przygotowywania
07-08-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:7
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 876g (W ~380)
Woda: 570g
Drożdże:1.15g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:7
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 876g (W ~380)
Woda: 570g
Drożdże:1.15g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
876g
Mąka
570g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
1.15g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Lispudrys
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/syeb4bpskl/