Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-11-2022 20:00
Czas przygotowywania
24-11-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 314g (W ~320)
Woda: 189g
Drożdże:1.21g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 314g (W ~320)
Woda: 189g
Drożdże:1.21g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
314g
Mąka
189g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
1.21g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sxkuei8ksa/