Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-06-2023 09:05
Czas przygotowywania
11-06-2023 21:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:65%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 541g (W ~280)
Woda: 351g
Drożdże:0.42g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:65%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 541g (W ~280)
Woda: 351g
Drożdże:0.42g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
541g
Mąka
351g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/svwgwedrt7/