Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-01-2022 15:00
Czas przygotowywania
09-01-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:0.83g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:0.83g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.83g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/stuzk5zrjt/