Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-05-2023 16:00
Czas przygotowywania
24-05-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 595g (W ~330)
Woda: 369g
Drożdże:0.49g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 595g (W ~330)
Woda: 369g
Drożdże:0.49g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
595g
Mąka
369g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Classica na Caputo Pizzeria 24/12
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/stlxveghfv/