Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
57h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas57
Czas w TO:21
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 939g (W ~400)
Woda: 592g
Drożdże:0.39g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas57
Czas w TO:21
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 939g (W ~400)
Woda: 592g
Drożdże:0.39g
Sól:: 30g
Składniki
939g
Mąka
592g
Woda
0.39g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Petra 5037 TK tylko 36 h następnym razem będzie 48 już zgodnie z przepisem Moniki Pruchnickiej
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sspmsukfnh/