Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2023 20:00
Czas przygotowywania
15-01-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 899g (W ~330)
Woda: 629g
Drożdże:0.43g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 899g (W ~330)
Woda: 629g
Drożdże:0.43g
Sól:: 31g
Składniki
899g
Mąka
629g
Woda
0.43g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ssml0idbly/