Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:70%
Całkowity czas42
Czas w TO:3
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 1578g (W ~370)
Woda: 1105g
Drożdże:3.18g
Sól:: 55g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:70%
Całkowity czas42
Czas w TO:3
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 1578g (W ~370)
Woda: 1105g
Drożdże:3.18g
Sól:: 55g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1578g
Mąka
1105g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
3.18g
Drożdże
55g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ssikaeawcn/