Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-02-2023 20:00
Czas przygotowywania
18-02-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:17
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 1001g (W ~380)
Woda: 601g
Drożdże:0.60g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:17
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 1001g (W ~380)
Woda: 601g
Drożdże:0.60g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1001g
Mąka
601g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
0.60g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Yooo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ss1hc0niif/