Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-10-2021 14:30
Czas przygotowywania
20-10-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 627g (W ~380)
Woda: 382g
Drożdże:0.88g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 627g (W ~380)
Woda: 382g
Drożdże:0.88g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
627g
Mąka
382g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.88g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Poniedziałek 18 października 2021
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/srzrvdrzz8/