Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-02-2023 17:46
Czas przygotowywania
24-02-2023 17:46
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 594g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.76g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 594g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.76g
Sól:: 19g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
0.76g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sr6u0akken/