Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas47
Czas w TO:24
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 446g (W ~380)
Woda: 281g
Drożdże:0.19g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas47
Czas w TO:24
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 446g (W ~380)
Woda: 281g
Drożdże:0.19g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
446g
Mąka
281g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.19g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Hydro 63
czas 47h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sqey740lal/