Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
15szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
67h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:15szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas67
Czas w TO:16
Czas w TK:51
Składniki Mąka: 2393g (W ~410)
Woda: 1436g
Drożdże:1.23g
Sól:: 72g
Parametry ciasta
Ilość porcji:15szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas67
Czas w TO:16
Czas w TK:51
Składniki Mąka: 2393g (W ~410)
Woda: 1436g
Drożdże:1.23g
Sól:: 72g
Składniki
2393g
Mąka
1436g
Woda
1.23g
Drożdże
72g
Sól
Notatki
Caputo pizzeria
Robić ciasto w środę o 18
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sqdl6444at/