Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-10-2022 18:42
Czas przygotowywania
29-10-2022 18:42
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
50%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:50%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 162g (W ~330)
Woda: 81g
Drożdże:0.48g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:50%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 162g (W ~330)
Woda: 81g
Drożdże:0.48g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
162g
Mąka
81g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sq3mwaojy6/