Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:10
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 602g (W ~380)
Woda: 379g
Drożdże:0.59g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:10
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 602g (W ~380)
Woda: 379g
Drożdże:0.59g
Sól:: 19g
Składniki
602g
Mąka
379g
Woda
0.59g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/spfengwhjn/