Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 686g (W ~320)
Woda: 412g
Drożdże:2.11g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 686g (W ~320)
Woda: 412g
Drożdże:2.11g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
686g
Mąka
412g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
2.11g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/so8pzqo0ru/