Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-10-2022 15:33
Czas przygotowywania
16-10-2022 19:33
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 767g (W ~190)
Woda: 460g
Drożdże:2.89g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 767g (W ~190)
Woda: 460g
Drożdże:2.89g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
2.89g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Pii
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/smv3glml4r/