Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-03-2022 17:00
Czas przygotowywania
26-03-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:9
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 459g (W ~380)
Woda: 275g
Drożdże:0.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:9
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 459g (W ~380)
Woda: 275g
Drożdże:0.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
459g
Mąka
275g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pierwsza pizza, maka Magiche pizza w260, drożdże suche instant Delecta
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/smonphocpk/