Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-03-2023 13:30
Czas przygotowywania
19-03-2023 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:14
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 515g (W ~340)
Woda: 309g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:14
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 515g (W ~340)
Woda: 309g
Drożdże:0.45g
Sól:: 15g
Składniki
515g
Mąka
309g
Woda
0.45g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
TO 6h Blok
TK 16h Kulki
TO 6h Kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/smflx50lws/