Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 487g (W ~330)
Woda: 292g
Drożdże:0.79g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 487g (W ~330)
Woda: 292g
Drożdże:0.79g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
487g
Mąka
292g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.79g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
3h blok to 18h blok TK 3h kuli to
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/slzu3rbtsc/