Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:13
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 735g (W ~330)
Woda: 441g
Drożdże:0.63g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:13
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 735g (W ~330)
Woda: 441g
Drożdże:0.63g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
735g
Mąka
441g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/slrqitxalr/