Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
550g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:2
Czas w TK:4
Składniki Mąka: 343g (W ~220)
Woda: 189g
Drożdże:2.91g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:550g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:2
Czas w TK:4
Składniki Mąka: 343g (W ~220)
Woda: 189g
Drożdże:2.91g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
343g
Mąka
189g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
2.91g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Gg
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/skkkk1sk3f/