Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-02-2023 13:00
Czas przygotowywania
12-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 780g (W ~350)
Woda: 429g
Drożdże:1.47g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 780g (W ~350)
Woda: 429g
Drożdże:1.47g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
780g
Mąka
429g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.47g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/skcm3tbokm/