Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 471g (W ~380)
Woda: 297g
Drożdże:0.34g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 471g (W ~380)
Woda: 297g
Drożdże:0.34g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
471g
Mąka
297g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sikl60b26q/