Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-05-2022 07:45
Czas przygotowywania
14-05-2022 16:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
33h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas33
Czas w TO:11
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 1098g (W ~360)
Woda: 714g
Drożdże:0.99g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas33
Czas w TO:11
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 1098g (W ~360)
Woda: 714g
Drożdże:0.99g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
1098g
Mąka
714g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.99g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sijsrnjajr/