Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas4
Czas w TO:2
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 150g (W ~190)
Woda: 105g
Drożdże:1.01g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas4
Czas w TO:2
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 150g (W ~190)
Woda: 105g
Drożdże:1.01g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
150g
Mąka
105g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
1.01g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sijpo5dyrk/