Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-11-2021 12:00
Czas przygotowywania
27-11-2021 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:2
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 613g (W ~240)
Woda: 368g
Drożdże:3.88g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:2
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 613g (W ~240)
Woda: 368g
Drożdże:3.88g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
3.88g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pizza Sobota
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/shl3eelgpn/