Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 423g (W ~320)
Woda: 254g
Drożdże:0.58g
Sól:: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 423g (W ~320)
Woda: 254g
Drożdże:0.58g
Sól:: 13g
Składniki
423g
Mąka
254g
Woda
0.58g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
pierwsza proba z nowa maka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sgxwkc6gxg/