Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-02-2023 14:00
Czas przygotowywania
25-02-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 624g (W ~330)
Woda: 343g
Drożdże:0.68g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 624g (W ~330)
Woda: 343g
Drożdże:0.68g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.68g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sgkyvuu30w/