Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-02-2022 18:30
Czas przygotowywania
02-02-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 640g (W ~330)
Woda: 365g
Drożdże:0.81g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 640g (W ~330)
Woda: 365g
Drożdże:0.81g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
640g
Mąka
365g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.81g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sfehaztcsr/