Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-08-2021 16:01
Czas przygotowywania
22-08-2021 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:2
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 1218g (W ~330)
Woda: 731g
Drożdże:4.62g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:2
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 1218g (W ~330)
Woda: 731g
Drożdże:4.62g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
1218g
Mąka
731g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
4.62g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/seqgr10wzs/