Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-05-2023 16:02
Czas przygotowywania
12-05-2023 16:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:2
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 666g (W ~330)
Woda: 433g
Drożdże:2.30g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:2
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 666g (W ~330)
Woda: 433g
Drożdże:2.30g
Sól:: 22g
Składniki
666g
Mąka
433g
Woda
2.30g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Na 4 osoby
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sdhdnod7yn/