Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
90h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas90
Czas w TO:31
Czas w TK:59
Składniki Mąka: 499g (W ~430)
Woda: 325g
Drożdże:0.18g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas90
Czas w TO:31
Czas w TK:59
Składniki Mąka: 499g (W ~430)
Woda: 325g
Drożdże:0.18g
Sól:: 16g
Składniki
499g
Mąka
325g
Woda
0.18g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Petra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sczy1qoibs/