Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1914g (W ~330)
Woda: 1148g
Drożdże:3.24g
Sól:: 57g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1914g (W ~330)
Woda: 1148g
Drożdże:3.24g
Sól:: 57g
Składniki
1914g
Mąka
1148g
Woda
3.24g
Drożdże
57g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sc9xnccmym/