Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:19
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 543g (W ~330)
Woda: 326g
Drożdże:0.35g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:19
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 543g (W ~330)
Woda: 326g
Drożdże:0.35g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
543g
Mąka
326g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sawcegz8wx/