Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:19
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 464g (W ~330)
Woda: 301g
Drożdże:0.25g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:19
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 464g (W ~330)
Woda: 301g
Drożdże:0.25g
Sól:: 15g
Składniki
464g
Mąka
301g
Woda
0.25g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
3 szt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/sannhzduxs/