Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-09-2021 17:00
Czas przygotowywania
04-09-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 642g (W ~380)
Woda: 417g
Drożdże:0.51g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 642g (W ~380)
Woda: 417g
Drożdże:0.51g
Sól:: 21g
Składniki
642g
Mąka
417g
Woda
0.51g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Beata
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/saeyhazhhg/