Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
18-05-2023 20:20
Czas przygotowywania
20-05-2023 18:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 654g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.63g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:10
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 654g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.63g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
654g
Mąka
425g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Porównanie
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s9ynrknval/