Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-01-2023 22:00
Czas przygotowywania
25-01-2023 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:66%
Całkowity czas47
Czas w TO:17
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 975g (W ~380)
Woda: 643g
Drożdże:0.46g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:66%
Całkowity czas47
Czas w TO:17
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 975g (W ~380)
Woda: 643g
Drożdże:0.46g
Sól:: 32g
Składniki
975g
Mąka
643g
Woda
0.46g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
75% Polselli Vivace
20% Cucoa
5% Tipo1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s6mb7ioxjd/