Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-02-2023 14:01
Czas przygotowywania
26-02-2023 14:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 609g (W ~330)
Woda: 365g
Drożdże:1.09g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 609g (W ~330)
Woda: 365g
Drożdże:1.09g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
609g
Mąka
365g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.09g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s6dznbyy3k/