Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
27-09-2022 06:00
Czas przygotowywania
27-09-2022 09:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 936g (W ~170)
Woda: 515g
Drożdże:6.08g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 936g (W ~170)
Woda: 515g
Drożdże:6.08g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
936g
Mąka
515g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
6.08g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s51ahr8zvt/