Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-03-2023 19:01
Czas przygotowywania
04-03-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas22
Czas w TO:7
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 298g (W ~320)
Woda: 187g
Drożdże:0.62g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas22
Czas w TO:7
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 298g (W ~320)
Woda: 187g
Drożdże:0.62g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
298g
Mąka
187g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.62g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s4awmkzhaj/