Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-03-2023 21:00
Czas przygotowywania
01-04-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas43
Czas w TO:43
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1049g (W ~380)
Woda: 577g
Drożdże:0.40g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:55%
Całkowity czas43
Czas w TO:43
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1049g (W ~380)
Woda: 577g
Drożdże:0.40g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
1049g
Mąka
577g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Classica 30,03,2023
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/s0ye4xhwts/